TEC TELECOM este o companie românească, cu o istorie de 27 ani, aflată în continuă expansiune.

TEC TELECOM înseamnă o echipă tânără, ambiţioasă şi harnică, bine pregătită profesional, formată din oameni care recunosc faptul că învaţă continuu şi care sunt angajaţi în depăşirea aşteptărilor.

TEC TELECOM înseamnă transformarea unei viziuni de afaceri şi a performanţei în management în succese concrete.

Certificarea ISO 9001 : 2000, pentru sistemul de management al calităţii a fost obţinută în februarie 2004 pentru următoarele domenii de activitate: proiectare, vânzare, instalare şi întreţinere sisteme de comunicaţii voce-date, informatice, de securitate, de climatizare şi de joasă tensiune, confecţionare şi montaj tâmplărie aluminiu, PVC şi amenajări interioare.

Având în dotare mijloace de transport şi modalităţi de comunicare rapidă,TEC TELECOM pune preţ pe viteza de reacţie la solicitărilor clienţilor, oferindu-le o gamă largă de produse şi servicii specializate:

  • Firma este autorizată de Inspectoratul General de Poliţie şi Corpul de Pompieri Militari pentru realizarea de lucrări de proiectare, instalare şi service pentru sisteme de alarmare la incendiu şi efracţie.
  • Firma este autorizată de E.ON Moldova pentru execuţie, reparare şi modernizare: prize de pământ, instalaţii de legare la pământ şi/sau de paratrăsnet, în reţele şi instalaţii electrice interioare.
  • Firma este autorizată pentru efectuarea de lucrări de montaj şi service pentru sisteme de climatizare, ventilare şi tratare a aerului si a instalaţiilor de joasă tensiune.

TEC TELECOM este membră a Asociaţiei Române pentru Tehnica de Securitate.

TEC TELECOM este membră a Patronatului Producătorilor de Tâmplărie din România.

TEC TELECOM asigură asistenţă tehnică pentru oricare din tipurile de echipamente comercializate în garanţie şi post garanţie (service, revizii generale, revizii periodice, modificări în reţea sau reprogramări) cu asigurarea continuităţii în funcţionare (înlocuire provizorie a echipamentelor pe perioada operaţiilor ce impun scoaterea din funcţiune).

Noutăţi

Lucrări mecanizate în construcții.

JCB 4CX, Bobcat, Merlo

 

 

   

Politica Cookie   © 2022 - TEC TELECOM. Toate drepturile rezervate.